Verzendbeleid

Levertijd en verzending

Bij Dentuv streven we naar kwaliteit, niet alleen in onze producten maar ook in onze service. We zijn toegewijd aan het zorgvuldig en snel leveren van onze kwaliteitsproducten. De doelstelling is om je aankoop binnen 7 werkdagen te bezorgen, maar let op, dit is een schatting en kan variëren door locatie en omstandigheden.

Drukke perioden en mogelijke vertragingen

Er kunnen momenten zijn dat leveringen afwijken door onverwachte drukte. Wij streven ernaar om elke bestelling zo snel mogelijk te verwerken, maar soms kan een toename in vraag leiden tot vertragingen. We vragen om je geduld en verzekeren je dat we er alles aan doen om eventuele vertragingen te minimaliseren.

Vertrouwde verzendpartner

Dentuv vertrouwt op de betrouwbare diensten van PostNL DHL voor verzending, wat zorgt voor veilige en efficiënte leveringen. Zij bieden voortreffelijke service en real-time tracking zodat je de status van je bestelling kunt volgen.

Extra services

We bieden extra opties om je ervaring te verbeteren:

  • Gratis verzending: Wij bieden altijd gratis verzending aan.
  • Verzekerde verzending: Voor prioritaire en verzekerde levering is er een optie voor verzekerde verzending beschikbaar.
  • Klantenservice: Ons klantenserviceteam staat klaar om je te helpen met vragen of zorgen.

Bij Dentuv waarderen we je keuze om bij ons te winkelen en zetten ons in om de beste service te bieden. Voor vragen over verzending kun je altijd contact opnemen met ons team.

Dank je voor het vertrouwen in Dentuv!